Eli tässä siis Holidayn suvun aloittajasimi, Summer. Siis kyllä, simin nimi on Summer Holiday. Olin todella loisteliaan luovalla tuulella keksiessäni nimeä tälle neitokaiselle. Summerin tavoite on perhe, ja elämänsä suurimpana haaveena on saada 3 riiviötä käymään yliopisto loppuun asti. Ei mikään mahdoton toive sanon minä, tai ei ainakaan pahin mikä mulle on tullut. Mainittakoon vielä että omistan kaikki lisäosat, yhden kamasetin ja naapurustossa on aina kesä, sillä en tosiaan jaksa vuodenaikojen vaihtelua.

Ja tässä siis Summerin mökkelöhökkelöinen jossa hän saa (ainakin vielä vähän aikaa) viettää kylmiä kesäiltojaan. Summerille jäi vähän pääle tuhat simeleonia näiden hankintojen jälkeen, eli johonkin sitä rahaa vielä voisi tuhlata. Mutta katsellaanpas siätiloihin:

Tälläinen pikku kämppä Summerilla on siis asuintilanaan. En tottele kaikkia legacy challengen sääntöjä, eli en käytä pelkkiä Maxisin kamoja, sillä olen sen verran huono vielä legacyn pelaamisessa, että ajattelin helpottaa pelaamistani. 

Pian muuton jälkeen Aamu Mäkinen tuli tuomaan päivän lehden Summerin oven eteen. Summer meni toki tervehtimään tätä nuorta lehdenjakajaa, sillä mitä sitä nyt yksin oikein tekisi pienessä homeisessa kämpässä?

Pian Summer päätti etsiä itselleen töitä, mutta koska sotilaan tai poliisin virka ei niinkään houkutellut, sai Summer töitä toimittajana.

Ikävä kyllä työpäivä alkoi juuri samoihin aikoihin, joten Summerin oli pikimmiten kiiruhdettava töihin.

Mikäköhän Rod Humblea oikein risoi kun hän toi Summerille uuden tietokoneen? No jaa, ehkä ei ole kovin kivaa jaella ilmaisia tietokoneita ympäri kaupunkia..

Summeria tervehtimään tulleet naapuritkin kaikkosivat pian ovelta, kun Summer ei tullut vastaan. No mitä se tyttö nyt töistä ennättäisi naapureitaan tulla kaitsemaan. No onneksi kukaan ei vienyt lehteä tai potkinut roskista..

Ja Daavid Toivakan turvallisella kimppakyydillä saapui Summer kotiinsa. Summer tosin kyllästyi ainaiseen seinien tuijotteluun, ja päätti ottaa suunnakseen Stadissa sijaitsevan Lulun kolmas mieli -baarin. Onkohan tuo Summer nyt hyvä idea? Sinullahan todettiin juuri nuhakuume?

Summer näytti jokseenkin tylsistyneeltä lähtiessään Stadiin. No, eihän pitkän työpäivän jälkeinen bilettäminen ollut mitenkään kovin terveellistä. Joten mitä jos Summer jättäisit ne mehupaukutkin väliin ja keskittyisit vain ja ainoastaan tanssimiseen?

Ja sitä paitsi, paikkahan voi olla täynnä vaikka mitä komistuksia! Kannattaisiko keskittää energiasi söpöjen miesten bongailuun?

DJ:kin pistää selvästi parastaan! Ja eikun joraamaan!

Mitä sinä Summer örvellät? Huomennahan on työpäivä! Vai pitäisiköhän sun vain hioa tanssimuuvejasi?

Kas kas kas, Jokke Liinamaako se siinä? Kimppuun Summer! Kimppuun! Komea mies kello seitsemässä!

Summer tosiaan hallitsi miehet, sillä heillä synkkasi miltei heti, ja Jokke oli ihan mukana kun Summer kertoi vitsejään. "Tiesitsä muuten et sä oot ihan Adam Sandlerin näkönen"

Vaikka välillä en voi kyllä sitten ymmärtää mitä Summer tarkoitti...

(Miksi mulle tulee tästä kuvasta koko ajan semmoinen fiilis, että Summer vilauttaa tissejään, ja Jokke arvostelee neidin rintavarustusta..) Noh, eiköhän siirrytä sitten parketille tanssaamaan, kun kerta Summer on hionut uusimpia muuvejaan!

Noh, pojat pojat. Tehkääs tilaa parkettien partaveitsellekin!

Summerin ilmeestäkin päätellen asento ei ollut mikään maailman mukavin.. Ehkä sinun olisi Summer aika jättää Jokke bailaamaan ja suunnata kotia kohti, alat olla jo sen verran väsynytkin..

No no Summer, kyllä te vielä Adam San.. Eikun siis Joken kanssa tapaatte, luottakaa ikiomaan Amoriinne!

Summerin nuhakuume aiheutti naamanvääntelyoireita. Vai laulatko sinä Summer?

Siis mitä te tölläätte? Mä nukun nyt!

Ja Summer vain nukkui, nukkui ja nukkui..

Aamulla tuttu auto odottikin jo Summeria eikä Summerila ollut mahdollisuutta nukkua sekuntiakaan (eli sim-minuuttiakaan pidempään)

Summerin ollessa töissä, tämmöinen kummallinen heppuli tuli pyörimään Summerin pihamaalla.. No, saahan kuka tahansa tiukoissa trikoissa juoksennella..

Töistä Summer toi ylennyksen (Hän on nyt blogin kirjoittaja) ja tämän miekkosen. Ikävä kyllä Summerin piti lähettää tämä herrsmies kotiinsa, sillä Summer päätti kutsua Adami.. Eikun siis Joken kylään.

Pikaisten tarpeidentäytön jälkeen Summer soittikin jo Jokelle. "Mitä sä kotona nyhjäät? Meillähän oli tosi hauskaa kaupungilla! Tulisitsä meille vähän jatkaa siitä mihin jäätiin?" Ja Jokellahan ei ollut mitään tekosyytä jäädä kotiin.

Summer oli näemmä ehtinyt jo miltei käydä yöpuulle ennen kuin Jokke tuli jäymään. Jokke jopa halasi Summeria tullessaan kylään. Awws <3

"Kato vähä miltä mä näyttäisin jos mul ois vaa yks jalka!" Summer vain tuijotti huumorintajuttoman näköisenä Joken vyötä..

"Siis jos toi sun jalka amputoitais, niin jäishän sulle vielä kaks jalkaa, you know?" Summer laittoi peliin kaiken (vähän) vetovoimansa hurmatakseen Joken. "Sähän voisit tulla tonne mun kämppään vähän, you know?"....Öö..Summer toi taitaa mennä jo vähän yli..

"Joo tota, Summer, mitäs jos nähtäis joskus vähän myöhemmin.. Mulla tais jäädä toi liesi päälle.." Jokke sopersi ja lähti vähin äänin Summerin tontilta. Summer, ei millään pahalla, mutta en millään haluaisi kirjoittaa, että uolit yksin neljntoista kissasi kanssa, joten mitäs jos hoitaisit tuon miesjuttui kunnialla loppuun?

Seuraavana aamuna Summer päätti soittaa Jokelle, jolle hän pahoitteli eilistä käytöstään ja kutsui  Joken kylään. Onneksi Jokke oli ymmärtäväinen ja lupasi tulla käymään.

"Anteeksi eilinen käytökseni Jokke. Oltaisiinko taas ystäviä?"

Tai rakastavaisia?

Tai.. No, rakastavaisia?

Vaiko jopa kämppiksiä? No, ninhän siinä kävi että Jokke muutti Summerin luokse, ja toi mukanaan 13 109 simeleonia, ja pari kallistakin esinettä, joista en nyt ottanutkaan kuvaa. Joken ammattiakaan en nyt muista, mutta yli yhdeksänsadan palkka hänellä oli.

Tässä siis rahoilla rakennettu uusi talo,

Jossa oli mukavasti tilaa, ja rakastavaisille oma makuuhuone.

 

Tähän päätän siis tämän osan, anteeksi muuten kuvien laatu ja määrä, sillä en ole mikään himokuvaaja, ja kaikki kuvat on ihan sikasotkussa sillä en osaa järjestellä niitä mitenkään hyvin.. Toivottavasti seuraavasta osasta tulee selkeämpi. Heippa!