Jaahas jaahas.. Täällä alettiin näemmä jo luomaan sinappikoneita.. "Vauvantekohomma se on simppeli, siihen tarvitaan vaan..."

Ja eikun lakanat pöllyämään! Ja pieokaisen asettumisen Summerin massuun tunnistamme tietysti vienosta ja herkästä pimpelipompelimusiikista. <3

Lyhyen pelehtimistuokion jälkeen päätti Jokke lähteä Stadiin kiertelemään ja ostamaan vähän tyylikkäämpiä vaatteita..

Miksiköhn Jokke ei näytä kovinkaan tyytyväiseltä ostamiinsa kuteisiin? No, täytyy myöntää että ne näyttävät kyllä jokseenkin kulmikkailta.

Ikävä kyllä Jokke sai tuntea kesäsateiden raivoisan vihan, sillä häneen iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Älä kuole Jokke! Teidän lapsenne ei selviä ilman isää!

No, onneksi selvittiin pelkällä säikähdyksellä, jonka seurauksena Jokke kylläkin laski alleen.. No, kyllä minuakin pelottaisi. Sattumalta myös paikallinen koiraeläin tuli seuraamaan kuinka iso mies pissii maahan. Koiran nimi oli Rambo, joka oli kylläkin vieraillut tontilla jo aikaisemmin.

Käytyään suihkussa ja vaihdettuaan vaatteet, Jokesta kuoriutuikin oikea komistus ;D

Rambo tosin jäi ulos suremaan jatkuvaa vesisadetta ja yksinäisyyttään ;(

Onneksi eläinrakas Summer päätti tulla silittelemään Ramboa. Koira tosin herkkupalan saatuaan luikkelehti omille teilleen, ja jätti Summerin alusvaatteissaan ulos palelemaan. Nyt äkkiä sisälle!

Summer oli juuri saanut nukkutua yöunensa, kunnes häneen iski voimakas pahanolontunne. Ilmoiitelisikohan pikkuinen tällä tavoin tulostaan?

Ja Jokkehan se joutui tietysti siivoamaan, sillä putket olivat jostain syystä päässeet tukkiutumaan.

Iltasella löytyi selityskin pahalle ololle. Summer oli raskaana! Onneksi olkoon Summer!.....Ja Jokke..

Ja koska tiedossa oli jälkikasvua, oli Jokenkin aika ryhdistäytyä ja alkaa kehittää karismataitojaan, jos mieli pitää perheessä kurin ja järjestyksen kun vauva kasvaisi.. Tai mahdollisesti koska Jokke halusi ylennyksen. Jollainhan heidänkin oli elettävä.

Joken olikin taas aika lähteä töihin ansaitsemaan vähän kahisevaa. Vauvantarvikkeet ne maksoivat sitten mansikoita!

Doris Pelkonenko se siinä? No niin, pitihän se arvata, ettei rahan menoa voi estää, mutta onko noita laskuja pakko kantaa melkein joka päivä?

Jokke ja Summer viettivät tottakai myös.. kröhöm.. romanttisia koti-iltoja, eli Jokke tuijotti tyhjää televisioruutua sipsejä mussuttaen, ja Summer yritti kansvattaa luovuuttan, olihan hän sentään jo blogin kirjoittaja, ja yleneminen olisi enemmänkin kuin suotavaa.

Ja mitä kuemmin Summer oli raskaana, sitä enemmän hän hehkui onnellisuutta. (Ja sitä enemmän hän pyöri vähissä vaatteissa)

Awws<3 Ootte työ sitten luttunen pari <3

Ja kun Jokke viimeinkin tajusi että heille tulisi pieni nyytti aivan näinä päivinä, Jokke innostuikin puhelemaan Summerin massulle aivan innoissaan :D

Summer hei, olikohan se niin että raskausaikana ei sais juoda? Ja vaikka saiskin, niin miksi sä juot jos sun naama menee tuolla tavoin ruttuun?

Summer tekee voileipiä, ja Jokke katselee kun ihmiset öhöm.. muhinoi telkkarissa. Ihan normaalia vai?

Ja yöllä seksikkäät alusvaatteet vaihtuivat mummopöksyihin, ja Summerin massu turposi entisestään.

Summer tosiaan näytti suloiselta vauvamasunsa kanssa <3 Mutta mitäköhän asiaa Jokella oli kun hän näytti niin salaperäiseltä?

Ja niin, pitihän se arvata <3 Ne sulomuttoset meni sitten kihloihin! Ja äkkiä papin puheille ennen kun vauva syntyy!

Jokke näytti jotenkin epäuskoiselta katsoessaan taas televisiosta ihmisten peuhaamista. "Eihän nuo ole tosissaan!" Jokke, minkäs ikäinen sinä taas olitkaan?

Jokke sai olla siivoilemmassa Summerin jälkiä sexyissä tiikeripöksyissään ;D

Ja Summer senkun nukkui, nukkui ja söi. No, eikai hänen mitään muuta pitäisi raskausaikana tehdäkään. Varsinkin kun huomenna olisi häät tiedossa.

Aamulla Summer laittoi hiuksena nätisti kiinni ja silitteli iloisena masuaan. "Tänään sinä sitten pääset tänne meidän maailmaamme pikkuinen" -Summer leperteli. "Ylös Jokke, vieraat tulevat ihan kohta!"

Jokke söi vielä aamulla muroja että jaksaisi koko raskaan päivän.


Joken kutsuttua lähes kaikki tuntemansa simit, nämä saapuivat innoissaan paikalle.

Ja näin saapuivat vieraat toisesta suunnasta.

Summer söi vielä juustovoileivän ennekuin lähti ulos vihkikaaren alle Joken seuraksi.

Vaihtaessaan hääpuvun päälle Summerin vauvamasu yhtäkkiä puristui häämekon alle. Joten hoitakaas tämä avioliiton solmiminen ennenkuin Summer tukehtuu ja vauva syntyy etuajassa.

Ovatkohan herrat kateellisia vai näenkö vain minä tuon teennäisen hymyn taakse?

Ja tottakai tuoreelle hääparille nostettiin maljaa. Ikävä kyllä suurin osa vieraista lähti miltei heti. Onneksi häät onnistuivat aivan mahtavasti!

Illalla Summer alkoi tuntea yllättäviä kipuja, ja oli varma että pikkuinen päätti tulla maailmaan juuri nyt.

Jokke tosin ei vaikuttanut kovinkaan hätkähtyneeltä ensimmäisen lapsensa syntymästä.

Onneksi pikku murunen syntyi terveenä ja suloisena <3

Pikkuisella on äitinsä iho ja silmät, sekä isänsä hiukset. Pikkuinen poika sai nimekseen Austin. Ai että on lutumuttuinen vauveliini <3

Yhtäkkiä Jokke vaikuttikin hyvin innostuneelta pienen poikansa syntymästä. "Ai poika tuli? Näytäppäs tännepäin miltä se isin pikku luttumuttunen näyttää?"

Awwssista <3

Jokke sai valmistaa hampurilaisia sillä välin kun Summer lepäili ja piti huolta pikku-Austinista.

Aamulla Summer vaikutti vähän poissaolevalta, sillä Summerin piti kiiruhtaa töihin sillävälin kun Jokke piti huolta Austinista. Jonkunhan se piti leipä kantaa taloon. Vai miten se sanonta meni?


Tässä muuten tähän väliin tämmöinen taloesittely, sillä pitihän sitä vähän taloa suurentaa kun tuli tuota perheenlisäystäkin :)

Ja vielä viimeiset pusut ennenkuin Summer lähti töihin <3 Kyllä se lempi roihusi lapsen tulon jälkeenkin. Tiedä häntä vaikka pian saataisiin taas odottaa perheenlisäystä...

Ja näin Summer lähti töihin, ja oli hieman huolissaan Joken jättämisestä kahdestaan Austinin kanssa.

Ja voi olla että Summerilla olikin hieman aihetta epäillä Joken lapsenhoitotaitoja..

Onneksi Summer tuli pian töistä eikä Joken tarvinnut hoitaa lasta enää yksin.

Pian Jokelle soitettiinkin ja kyseltiin lapsen vointia. "Kyllä kyllä, poika tuli!"

Jokke ja Summer kyllä hoitivat pikku-Austinia vuorotellen, mutta useimmitinen nakki napsahti Summerille, joka perhetavoitteisena hoiti pikkuista mielellään.

Ja näin pikku-Austinille suunniteltiin pikkusisarusta <3

Ja taas Summerille tuli huono olo melko tiuhaan tahtiin..

Ja kuuluihan Summerinkin hoitaa työasioitaan ja alkaa kerätä karismaa.

Ja koska Jokke saisi hoitaa Austinia taas koko päivän, oli Summerin hoidettava Austinia sen aikaa kun Jokke nukkui. Pian kimppakyyti tulisi taas hakemaan Summeria töihin.

Ja tottakai ennenkuin Summer lähti töihin, hän sai taas suudella vessanpönttöä.

Summer näytti kumma kyllä melko onnelliselta lähtiessään töihin, vaikka oli vasta äsken luovuttanut aamiaisensa posliinipöntölle.

Ja alkoihan se Jokkekin oppia lastenhoidon saloja pikkuhiljaa.

Ja äkkiäkös se pikku-Austin kasvoikin jo konttaavaksi riiviöksi. Summer sattui olemaan töissä juuri silloin, mutta Jokkehan olikin perehtynyt lastenhoidon saloihin :D

Ja näin pikku-Austinista kasvoi tämmöinen heviletti <3

Pienen muodonmuutoksen jälkeen Austinista kuoriutui varsin suloinen nappisilmä <3

Ja tähän suloiseen kuvaan päätänkin tämän osan <3 Nähdään taas!